Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου του Καντέρμπουρι στο Μαρούσι

Το Μαρούσι και τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι  κ. Rowan Williams, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην χώρα μας.
Τον εκκλησιαστικό ηγέτη της εκκλησίας της Αγγλίας υποδέχθηκαν ο αντιδήμαρχος Αμαρουσίου Δ. Καρλαύτης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ.Ν. Πέππας, ο πατέρας Λ. Ανδρεάκης και ο πατέρας Εμ. Δανδουλάκης.
Κατά την επίσκεψή του, ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι ξεναγήθηκε στους χώρους της νεανικής εστίας του Αγίου Αθανασίου, ενώ αντάλλαξε αναμνηστικά δώρα με τους εκπροσώπους του Δήμου Αμαρουσίου και τους ιερείς του Ναού. Ο κ. Williams δήλωσε εντυπωσιασμένος από το εύρος των δραστηριοτήτων της νεανικής εστίας του Αγίου Αθανασίου κι ευχήθηκε να αποτελέσει παράδειγμα και για άλλες ενορίες.
Τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμουρι συνόδευαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αχαΐας κ. Αθανάσιος, εκπρόσωπος της εκκλησίας της Ελλάδος στις Βρυξέλλες, ο πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης κ. Γαβιήλ και ο Θεοφιλέστατος επίσκοπος Αβύδου κ. Κύριλλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου